keskiviikko 10. helmikuuta 2016

ITSH Hopottaa - Myllyn Paras Pannukakkujauho

Sain kokeiluun Myllyn Paras Pannukakkujauhoa pari pussia Hopottajien kautta. Niille, joille konsepti ei ole tuttu, kerrottakoon, että Hopottajana olen lupautunut kokeilemaan erilaisia minua kiinnostavia kampanjatuotteita ja kertomaan mielipiteitäni niistä eri foorumeilla. Blogi on näistä yksi. Saan tätä vastaan esittelemäni tuotteet alennuksella tai kokonaan ilmaiseksi, ja kampanjan pystyyn pistänyt taho saa vastalahjaksi näkyvyyttä ja mainosta tuotteilleen. Täältä voi lukea lisää kampanjasta. Ja täältä tuotteesta.


Mitä tein:
Suolainen iltapalapannari

Resepti:
Tämä tuunattuna eli täytteet olivat:
kylmäsavulohi
parsakaali
punasipuli
feta
tuore basilika 
mustapippuri
suola





Tuotearvio:

Ihan ok tuote ja äärimmäisen helppo, kun ei tarvitse kuin lisätä jauhopussin sisältö 9 dl maitoa, ja antaa turvota, jonka jälkeen pannari pellille ja 225 asteiseen uuniin 25 minuutiksi. Mutta ei tämä varsinaisesti silti vakuuttanut. Teen parempaa pannaria alusta loppun asti itse tekemällä, enkä kokenut säästäväni tässä aikaa tai vaivaa juurikaan siihen nähden. Mutta sellaiselle, jolla ei pannaritaikina-aineksia löydy aina kaapeista tai joka muuten haluaa helpottaa arkeaan, tämä toimii. Perushyvää pannaria tulee pellillinen, josta riittää moneksi ilta- ja välipalaksi. Sama jauho soveltuu niin suolaisiin ja makeisiin pannareihin, joten monikäyttöinenkin tämä on. Sanoisin, että kiireisten kotiäitien tuote. :) Mielestäni myöskään 1,99 €/pussi ei ole paha hinta tästä.

Mies ja teini tykkäs, kuten myös teinin isovanhemmat, joille tarjosin tätä kahvin/teen kanssa. Lauantaibrunssilla on makean version vuoro. Katsotaan, millaisen reseptin siihen kehitän. ;)

Hy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti